Over Ewent

Ewent maakt deel uit van Eminent en ontwikkelt gebruiksvriendelijke ICT accessoires voor gebruik met een smartphone, tablet, laptop of pc. De Ewent line-up bestaat uit connectivity, input, beeld en geluid, smartphone en tablet, laptop, power en kabels. Alle Ewent producten hebben een fris uiterlijk zijn daarnaast scherp geprijsd.

De gebruiksvriendelijke producten worden geleverd met een duidelijke handleiding. Mochten er toch nog vragen zijn dan bieden onze website, YouTube video’s, het Eminent forum, social media en de helpdesk een oplossing.

 

Ontworpen voor dagelijks gebruik

Tijdens het ontwikkelen van nieuwe producten hebben onze productmanagers een duidelijk doel voor ogen. Elk product moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Daarbij is het van groot belang dat de producten gemakkelijk te gebruiken zijn.

 

Een andere kijk op service

5 jaar garantie

Wij geloven in onze producten. Daarom bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op bijna al onze producten.

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Via diverse kanalen kun je ons bereiken voor ondersteuning bij het gebruik van je product.

Website

Op onze website vind je alle productinformatie, handleidingen, veel gestelde vragen en drivers. Daarnaast bekijk je ook productvideo's en lees je tips en tricks. 

YouTube kanaal

Onze producten zijn eenvoudig te installeren én eenvoudig in gebruik. Om dit te bewijzen maken wij korte video's zodat je direct aan de slag kunt. Deze video's zijn te bekijken via onze website en YouTube kanaal: www.youtube.com/EminentEurope

Forum

Het Eminent/Ewent forum is een speciale plek voor gebruikers en door gebruikers. Wanneer je een vraag hebt, of je zoekt gewoon wat meer informatie over een product, dan kun je het forum raadplegen. Lees berichten, antwoord op anderen en open je eigen topics.

Helpdesk

Wanneer je toch net wat meer hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze meertalige helpdesk. Wij staan je zowel telefonisch als schriftelijk graag te woord. 

Social Media

Heb je een vraag over een product? Bezoek onze social media kanalen: www.facebook.com/EminentEurope en www.twitter.com/EminentEurope

 

 


 

ISO 9001:2015

 

Eminent is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Deze certificering bevestigt onder andere de continue inzet voor klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en verbetering.

 

Download het ISO9001:2015 certificaat.

 

Eminent ISO