De slimste USB laders ter wereld!


De Ewent slimme USB laders met Smart IC laden je smartphone, tablet, smartwatch en andere USB apparaten. De batterij van je mobiele telefoon en iPad zijn aan het eind van de dag leeg en de accu moet opgeladen worden. Je hebt meerdere GSM's en tablets in huis die je het liefst allemaal tegelijk via een USB lader wilt laden.

 

In de media vind je de volgende problemen met USB opladers terug:

  • USB lader stopt met laden als je twee mobiele telefoons wilt opladen;
  • De USB oplader schakelt zichzelf uit of ontploft;
  • USB lader veroorzaakt brand;
  • De USB telefoonlader maakt de mobiele telefoon of ipad kapot.

 

Ewent USB laders goedgekeurd door de NVWA

Recent heeft de Nederlands Voedsel- en Warenautoriteit USB laders onderzocht waarvan meer dan vijftig procent van de in Nederland verkochte USB-opladers voor mobiele telefoons voldoet niet aan de gestelde eisen.

'Maar liefst tien opladers hebben zulke ernstige gebreken, dat bij gebruik de kans bestaat op een elektrische schok of brand. De gebreken vloeien volgens de onderzoeker vooral voort uit het gebruik van verkeerde elektronische componenten of door constructiefouten in de adapter. En ondanks dat de helft van de 24 verboden opladers voldoet aan de technische eisen, kan de veiligheid vanwege het ontbreken van bijbehorende documentatie niet worden gegarandeerd door de fabrikanten.'  - Bron: Hardware.info

 

De Ewent USB opladers voor je mobiele telefoon en tablets voldoen aan de strenge eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). 

 

Ewent presenteert ‘De slimste USB laders ter wereld’

We hebben de problemen van USB opladers aangepakt. De accu van je smartphone en tablet tegelijkertijd veilig opladen met één lader? Jazeker, dat kan! De slimme Ewent USB opladers klaren dit klusje met gemak. Zowel thuis als in de auto.

 

De voordelen van slimme USB laders:

  • Laad meerdere mobiele telefoons en tablets tegelijkertijd op.
  • Smart IC: automatische stroomverdeling tussen de aangesloten GSM's en iPads.
  • Viervoudige bescherming tegen: oververhitting, een te hoog voltage, een te hoge stroom en kortsluiting.
  • Stopt met laden wanneer de batterij van je smartphone, tablet, smartwatch of andere apparaten vol is.
  • Hierdoor voorkom je sluipverbruik.